Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pravila foruma
#1
Ovde se nalaze pravila foruma koja će se verovatno menjati kako forum bude napredovao, ali evo nekoliko početnih:

1. Forum je namenjen svim ljudima dobre volje koji žele da komuniciraju vezano za popravke i održavanje raznih vozila i mašina.

2. U Vaš profil obavezno unesite mesto u kome živite kako biste dobili adekvatnu informaciju, da se ne desi da Vas upute u drugi grad ili državu po neki deo.

3. Poruke treba da budu u duhu dobre volje, ne smeju da sadrže nikakvu rasnu, versku ili bilo koju drugu mržnju, netrpeljivost, agresiju i netoleranciju. Svaka takva poruka biće obrisana.

4. Ne kucajte poruke velikim slovima, to se smatra vikom i agresijom, a to nije dobrodošlo na ovom forumu.

5. Jasno je da nije svako upućen u kompletna gramatička pravila, ali se trudite da poruke budu što je moguće ispravnije napisane, sa svim potrebnim znacima interpunkcije, kako bi Vas drugi bolje i lakše razumeli.

6. 21. vek je odavno počeo, naša slova su dodata u operativne sisteme poodavno, još od windowsa 95, pa bi bilo dobro da koristite naša slova sa kvačicama (č,ć, š, ž, đ) jer smatramo da je besmisleno u poodmaklom informatičkom dobu pisati kao u kamenom dobu jer sada čak i mobilni telefoni imaju podršku za naša slova. Korišćenjem naših slova Vaša poruka će svakako biti jasnija i delovaće "pismenije".

7. U forumima berze nije dozvoljeno oglašavati prodaju ili kupovinu vozila i mašina, kao i prodavnica i servisa već samo kupovinu delova, alata i opreme potrebnih da izvršite popravku ili prodaja viška koji Vam se vuče po kući, garaži, radionici... Svaka poruka koja nije u skladu sa ovim pravilom biće obrisana.

8. Oglašavanje u drugim forumima nije dozvoljeno sem ako neko traži informaciju gde može da pronađe neki deo ili dobije potrebnu uslugu. Poruka korisnika u kojoj "slučajno" oglašava svoju prodavnicu ili servis, smatraće se oglasom i takva poruka će biti obrisana. Jedino može da bude tolerisana poruka korisnika koji su dali veliki doprinos radu foruma i uspešno pomogli više puta drugima.

9. Zabranjeno je postavljati linkove koji vode ka nelegalnim kopijama programa, krekove i šifre kojima se skida zaštita sa programa, objavljivanje sadržaja koji je pod copyright zaštitom, pornografski sadržaj, kao i bilo kakve druge nelegalne sadržaje.

10. Objavljene poruke vlasništvo su autora tih poruka i niko nema pravo da te poruke kopira i prosledjuje dalje bez saglasnosti autora. Forum "Uprljaj ruke" nije odgovoran za tačnost sadržaja poruka kao ni za štete koje mogu nastati ako sledite date savete i uputstva.

11. Samom Vašom prijavom na ovaj forum potvrđujete da ste saglasni sa ovim pravilima i da ćete ih se pridržavati.

12. Nepridržavanje ovih pravila može dovesti do isključenja sa foruma.

Dobro došli na forum !
Vaš administrator.


Skok na forum:


Korisnici koji gledaju temu: Gostiju: 1